Menu
Indkøbsvogn 0

Sund pels med Pure Paws

Vil du ændre din hunds pels fra mat & kedelig til sund & smuk?

Løsningen på din udfordring får du gennem en historie om en anden hundeejer.

Henning og Tove var på hundeudstilling med deres Curly Coated Retriver, da de kom forbi vores stand på udstillingen.
 
De havde lige fået bedømt deres hund, og dommeren havde ikke været imponeret over dens pels. Den var mat i farven og (skal jeg være ærlig) ikke særlig ”Curly”.
 
Vi havde en rigtig god snak om, hvordan de kunne undgå den samme skuffende oplevelse til bedømmelsen dagen efter.

Henning og Tove gik derfra med en pose Pure Paws produkter og anvisninger.
 
Dagen efter kom de igen forbi vores stand. Med sig havde de nu en hund med den smukkeste dybe glød og med de fineste Curls.

”Det var godt nok noget dyrt shampoo, du fik solgt til os i går”,  grinede Henning. ”Vores hund har nemlig lige kvalificeret sig til at deltage på Cruft næste år - og konen insisterer på at komme af sted!” 

Cruft er en hunde-udstilling i England, som har cirka samme betydning og prestige for udstillere, som Tour de France har det for cykelryttere.
 
Sikke en forskel - og det kun efter én vask. Vi hos butik Gydegaard var næsten lige så stolte og glade, som Henning og Tove var.
 
Pure Paws hundeplejeserie har gennem tiden skabt mange lignende historier.

Fagfolk bruger Pure Paws
Pure Paws er en amerikansk plejeserie til hunde, og efter vores overbevisning det bedste, du kan tilbyde din hunds pels.
 
Pure Paws bliver brugt i hele verden af kenneler, udstillingsfolk og til familiehunde, og det var selvfølgelig også de produkter Henning og Tove fik med i posen og stadig bruger..
 
En af de ting, som gør Pure Paws produkter helt særlige er, at du kan lave din egen cocktail, så plejen passer præcis til din hunds pels.
 
Uanset om det er til udstilling, konkurrence eller blot til almindelig pleje af din hund, så har vi i Butik Gydegaard de produkter, din hund har brug for.

Pure Paws - kvalitet for pengene 

  • Pure Paws er utrolig drøj i brug, Blandingsforhold 1 - 12
  • Pure Paws er lavet udelukkende på naturlige ingredienser
  • Bruger du den rigtige pleje til din hund, så kan du slippe for dyre regninger til hundefrisør, og for i værste fald, at måtte klippe al pelsen af, fordi den filtrer og er svær at rede ud.